19 secrete japoneze pentru o viata mai buna 19 Japanese Secrets for a Better Life

19 secrete japoneze pentru o viata mai buna
 19 Japanese Secrets for a Better Life
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9786060062240
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 256
Format: 200X130
Categoria: Limbi straine

DESCRIERE

Cartea aceasta isi propune sa ajute oameni din toata lumea, fie ca sunt specialisti in studii japoneze sau incepatori pe drumul fascinatiei cu aceasta tara sau, si mai bine, pe oricine vrea sa traiasca o viata mai fericita, mai implinita, mai plina de sens, de bucurie si de pace.

Nu este o serie de platitudini precum "fii pozitiv, priveste partea buna a lucrurilor, esti asa de pesimist, nu esti destul de bun"..., din contra. Este o carte plina de compasiune, de grija, ce transmite mesajul ca nu esti singur, datorat intelepciunii japoneze pe care am putut-o aduna pana acum si pe care am aplicat-o in viata mea.
 

This book is meant to help people from all over the world, whether a specialist in Japanese studies or beginners in their fascination with this land, or, better yet, anyone who wants to live a happier, more fulfilled, more meaningful, joyous and peaceful life.
This is not a series of platitudes like "be positive, look at the bright side, you're such a downer, it's your fault, you're not good enough"... on the contrary. It's a book of compassion, of caring, of knowing you are not alone because of the Japanese knowledge I have gathered, so far, and applied in my own life. (Excerpt from 19 Japanese Secrets for a Better Life

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Limbi straine

Created in 0.0906 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.