1984 - Romanul Grafic

1984 - Romanul Grafic
Preț: 55,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9789734694365
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 224
Format: 16.5x22.5

DESCRIERE

Graţie talentului şi imaginaţiei artistului Fido Nesti, romanul deja clasic al lui Orwell îşi află prima adaptare grafică.

1984 spune povestea lui Winston Smith, captiv într-o lume a opresiunii absolute. În Oceania, să gândeşti cu capul tău e o crimă. Într-o societate în care minciuna a fost instituţionalizată, Winston se revoltă şi, în nevoia lui de adevăr şi libertate, îşi riscă viaţa atunci când se îndrăgosteşte de o colegă, frumoasa Julia, şi hotărăşte să se întoarcă împotriva puterii conducătoare. Publicată în 1949, profeţia terifiantă a lui Orwell prinde viaţă în acest extraordinar roman grafic pe care n-ar trebui să-l ocolească nici cei mici, nici cei mari.

 

Orwell şi-a dat seama, şi a surprins acest lucru în 1984, că, deşi forţele Axei fuseseră înfrânte, tentaţia fascismului nu dispăruse. Coruperea spiritului şi irepresibila dependenţă de putere a omului fuseseră înrădăcinate de multă vreme. -- Thomas Pynchon

Un semnal de alarmă pentru întreaga umanitate, o reprezentare vie a terorii care ar putea deveni realitate în viitorul apropiat dacă ideile totalitare ar fi puse în practică şi dacă am fi obligaţi să trăim într-o lume a fricii. -- Golo Mann

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0290 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.