ANALIZA SI DEZVOLTARE PERSONALA. PSIHOLOGIA AUTODETERMINARII

ANALIZA SI DEZVOLTARE PERSONALA. PSIHOLOGIA AUTODETERMINARII
Preț: 34,95 lei
Disponibilitate: stoc limitat
ISBN: 9789734681105
Editura:
Anul publicării: 2020
Categoria: Carti

DESCRIERE

Analiză și dezvoltare personală. Psihologia autodeterminării este o carte dedicată publicului larg, specialiștilor în dezvoltare personală, psihologilor, formatorilor în psihoterapie. În universități există cursuri de dezvoltare personală, iar școlile de psihoterapie desfășoară activități de dezvoltare personală pentru viitorii psihoterapeuți. Volumul de față răspunde nevoii de a avea un reper științific în aceste activități.” (Daniela Ionescu)

„Cartea îmbină mai multe abordări, integrîndu-le armonios într-un sistem de analiză și dezvoltare personală inedit, conceput după o schemă modularizată. Prin aceasta, ea nu este tributară unei viziuni specifice unei școli de psihoterapie, ci creează oportunitatea unui model de lucru pragmatic, personalizat. Lucrarea are avantajul că reușește să redea o abordare flexibilă, în care clientul și specialistul în dezvoltare personală recurg la analiza nevoilor, apoi selectează modulele dorite, avînd ca sprijin meniul conceptual și de exerciții al ghidului.
Prin conținut și prin modul de abordare, Analiză și dezvoltare personală. Psihologia autodeterminării este o premieră în literatura psihologică autohtonă.” (Ticu Constantin) (less)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1080 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.