Arte vizuale și abilități practice. Manual pentru clasa a III-a

Arte vizuale și abilități practice. Manual pentru clasa a III-a
Preț: 29,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786069499788
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 120
Format: 20.5x26
Categoria: Manuale scolare

DESCRIERE

De ce să-l alegi?

1. Este rodul unui studiu îndelungat (care a durat 25 de ani) asupra pedagogiei de artă și a psihologiei copilului, aplicând astfel descoperiri de ultimă oră în psihologie, filosofia educației și pedagogia artei.

2. Este pilotat în prealabil în diverse instituții de învățământ, atingând grupuri-țintă cu nevoi și pregătire diverse, respectând, chiar și în aceste condiții, un unic curriculum național, pe care-l introduce copiilor într-o formă aplicată, diversă.

3. Abordează integrat toate materiile, fixând prin artă cunoștințe dobândite la alte discipline. Urmărește dezvoltarea potențialului, a sensibilității și a caracterului copilului prin tehnici artistice sau prin investigație ludică.

4. Stimulează copilul, arătându-i evantaiul tuturor ramurilor artistice și lăsându-l să descopere frumusețea fiecăreia dintre cele șapte arte.

5. Copilul este invitat să cânte, să scrie, să recite, să danseze, să joace teatru, să facă fotografie și film, să construiască etc.

6. Coroborează valorile perene ale învățământului tradițional și ale învățării formale cu inovațiile tehnicilor de învățare nonformală și informală, având atât un rol proiectiv al emoțiilor, cât și unul terapeutic, prin stimularea exprimării verbale și nonverbale.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0379 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.