ASTEPTAREA

ASTEPTAREA
Preț: 17,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
ISBN: 9789735026806
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 188
Format: 11 x 18
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

„Pe vremea aceea, mi-era fricã de tãcere ºi nu percepeam cã nu e nimic rãu sã rãmâi tãcut în mijlocul unei conversaþii, sau chiar sã nu existe conversaþie între douã persoane care merg una lângã alta. Tãcerea e ca marea. Ne învãluie ºi ne poate scufunda, dacã nu ºtim sã luptãm cu ea; dar ne poate ºi legãna, dacã pierdem frica ºi ne lãsãm duºi. În cazul amândurora, mare ºi tãcere, nimic nu-i mai rãu decât sã dãm din braþe cuprinºi de panicã.“ (Rui ZINK)

La ce slujeºte o carte? Cum se clãdeºte o prietenie? De ce se vâneazã balene? Este oare dragostea un vas-fantomã? Bine-venite interogaþii, la care rãspunde Aºteptarea. Mai mult sau mai puþin.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0997 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.