Atlasul ilustrat al lumii pentru copii

Atlasul ilustrat al lumii pentru copii
Preț: 44,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786067937404
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 80

DESCRIERE

Atlasul de față, conceput special pentru copii, reprezintă suportul cartografic ideal pentru cei care vor să descopere într-un mod original fascinantă lume în care trăim, în toată complexitatea ei.

Caracterul inovator al acestei cărți, care constituie în același timp și un util instrument de lucru pentru elevi, constă în faptul că numeroasele hărți facilitează înțelegerea și fixarea informațiilor importante, astfel:

- hărțile continentelor sunt prezentate atât din punct de vedere politic, cât și fizic, cele din urmă fiind îmbogățite cu aspecte tematice: de la principalele resurse de subsol și activitățile economice specifice (industria, cultura plantelor, creșterea animalelor, turismul) până la fauna predominantă;

- hărțile țărilor sunt prezentate individual sau grupate pe regiuni, fiecare pagină dublă-deschisă conținând totodată ilustrații și explicații - localizate pe hartă sau complementare acesteia -, locuri și obiective de interes, curiozități etc.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0854 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.