CEI DISPARUTI

CEI DISPARUTI
-65,5%
Preț: 10,00 lei
29,00 lei (-65,52%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
ISBN: 9789737072962
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 272
Format: 13 x 20
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

Romanul lui Kim Echlin relateazã povestea lui Anne Graves, o fatã de 16 ani din Montreal, care-l întâlneºte pe Serey, tânãr cambodgian forþat sã emigreze, asistent la universitate ºi solist într-o formaþie. Anne ºi-a pierdut mama la vârsta de doi ani, ceea ce îi imprimã fetei un sens al imediatului ºi o dorinþã intensã de viaþã. Cei doi se întâlnesc într-un club de jazz ºi împart pasiunea pentru blues, singurãtatea ºi nevoia de a zâmbi. Între ei se naºte o mare iubire, în ciuda avertismentelor tatãlui lui Anne, care intuieºte cã, la un moment dat, Serey se va reîntoarce în þara lui.
Atunci când graniþele Cambodgiei se deschid, Serey pãrãseºte Canada cu dorinþa de a-ºi regãsi familia. Rãmasã singurã ºi fãrã nicio veste din partea iubitului ei, Anne încearcã sã-ºi construiascã o nouã viaþã, dar nu reuºeºte sã-l uite pe Serey. Învaþã limba khmerã ºi, dupã unsprezece ani, se hotãrãºte sã plece în cãutarea lui, într-o þarã pustiitã de rãzboi.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1063 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.