Cel mai mare secret Putera incredibila a gandului

Cel mai mare secret Putera incredibila a gandului
Preț: 49,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786064409959
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 384
Format: 20x13
Categoria: Autoeducare

DESCRIERE

Controlează-ți gândurile și îți vei controla destinul!

Suntem produsul propriei gândiri, însă niciunul dintre noi nu și-a ales cu adevărat gândurile cu care a crescut. Ele ne sunt transmise de familie, de cultură, de religie și de anturaj. Prin urmare, foarte puțini ajung să aibă viața pe care și-au dorit-o într-adevăr.

În perioada în care a trăit și a scris Marden, știința tocmai demonstra că inteligența nu se limitează la celulele creierului, ci reclamă acțiunea tuturor celulelor vii. Fiecare gând, fiecare impresie, fiecare atitudine mentală afectează toate celulele corpului. De aceea, acest text clasic al lui ORISON SWETT MARDEN s-ar putea număra printre cele mai importante cărți pe care le vei citi vreodată. Vei descoperi că puterea gândului are un rol incredibil în obținerea și păstrarea încrederii în sine, sănătății, fericirii, prosperității, precum și în prevenirea îmbătrânirii. Folosește ideile și tehnicile din această carte și în curând îți vei putea controla destinul, idealurile, visurile și speranțele.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0800 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.