Coaching cu NLP Cum sa fii un coach de succes

Coaching cu NLP
Cum sa fii un coach de succes
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786064402158
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 320
Categoria: Autoeducare

DESCRIERE

 

JOSEPH O’CONNOR, unul dintre cei mai cunoscuți profesori de training și coaching din întreaga lume, este autor a peste 15 cărți, traduse în peste 25 de limbi. A lucrat, în calitate de trainer și consultant, cu mai multe companii și organizații de prestigiu precum Citibank, HP Invent, United Nations Industrial Development Organisation (UNIDO). A asigurat consultanță în proiecte de cooperare industrială pentru țările în curs de dezvoltare. A predat în America de Nord și în America Latină, la Hong Kong și Singapore (unde a primit medalia Institutului National Community Leadership), în Noua Zeelandă și în majoritatea țărilor europene. În calitate de profesor invitat, a ținut cursuri de NLP la Universitatea din Santa Cruz, California.

 

La Curtea Veche Publishing au mai apărut de acest autor: NLP și relațiile de cuplu (în colaborare cu Robin Prior); Manual de NLP; Introducere în NLP. Tehnici psihologice pentru a-i înțelege și influența pe oameni (în colaborare cu John Seymour).

 

ANDREA LAGES este cofondatoare, alături de Joseph O’Connor, a companiei Lambent do Brasil. Profesoară atestată de NLP, oferă consultanță în afaceri și coaching. Organizează cursuri internaționale de certificare NLP și seminare colective sau individuale pe teme de comunicare, structuri organizaționale și succes în afaceri. A profesat în Mexic, Spania, Danemarca, Malta, Brazilia și Marea Britanie. Printre clienții ei se numără companii mari precum Certisign (Brazilia), Virtual Case și Procci.

 

În primul rând: mai simplu de atât e imposibil! Altfel spus, cartea de față prezintă formula probabil cea mai clară și mai concisă a tehnicilor pe care trebuie să le cunoască oricine își dorește o carieră în coaching sau doar vrea să se familiarizeze cu acest domeniu. Iar motivele celei de-a doua categorii de cititori pot fi variate: poate vor să-și îmbunătățească stilul managerial sau să comunice mai eficient cu angajații firmei la care lucrează sau cu clienții acesteia. În plus, una dintre trăsăturile care au făcut din Coaching cu NLP. Cum să fii un coach de succes un bestseller este că propune principii bazate pe NLP la fel de folositoare în management, afaceri, sport sau viața personală – ei bine, cam în toate domeniile în care comunicarea este importantă. Deoarece coaching-ul este o artă a întrebărilor corecte și a răspunsurilor care decurg firesc din ele. El îți indică problemele asupra cărora trebuie să te concentrezi pentru a avea succes și pentru a-ți împlini visurile.

 

În al doilea rând: mai mult de atât înseamnă doar detalii. Pe multe dintre ele cititorii le pot intui sau deduce singuri aplicând tehnicile și principiile din această carte, care reprezintă, în esența ei, un îndemn la acțiune.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0745 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.