Comunicare in limba romana, clasa a I-a Caiet de lucru, partea 1

Comunicare in limba romana, clasa a I-a 
Caiet de lucru, partea 1
Preț: 11,50 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786067680249
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 64

DESCRIERE

Acest auxiliar a fost avizat de Ministerul Educatiei Nationale, conform Anexei la Ordinul nr. 3022 din 08. 01. 2018, privind aprobarea auxiliarelor didactice din invatamantul preuniversitar.

Lucrarea de fata se adreseaza nu numai elevilor, ci si celor care se implica direct in procesul instructiv-educativ: invatatori si parinti.
Temele abordate sunt prezentate intr-un mod atractiv si accesibil, astfel incat cititul si scrisul vor deveni pentru scolarii din clasa I doua activitati interesante..

Ordinea literelor din acest auxiliar corespunde noului manual de Comunicare în limba română, clasa I (ediția 2018). Se adresează nu numai ele­vilor, ci şi celor care se implică direct în procesul instructiv-educativ: învăţători şi părinţi.
Temele abordate sunt prezentate într-un mod atractiv şi accesibil, astfel încât cititul şi scrisul vor deveni pentru şcolarii din clasa I două activităţi interesante.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0923 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.