Doctorul Aumădoare

Doctorul Aumădoare
Preț: 42,42 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786060862390
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 120

DESCRIERE

 

O carte cult pentru copiii de toate vârstele în ediția ei originală așteptată cu înfrigurare, cu minunatele ei ilustrații canonice

 

"A fost odată un doctor foarte cumsecade, care se numea Aumădoare. El avea o soră rea, pe care o chema Varvara. Cel mai mult pe lume doctorul iubea animalele. În camera lui avea iepuri, în dulap o veveriță, în bufet o cioară, pe divan un arici țepos, iar în cufăr niște șoricei albi. Dar, dintre toate animalele sale, doctorul Aumădoare îndrăgise cel mai mult rața Kika, câinele Avva, purcelușul Groh-Groh, papagalul Carudo și cucuveaua Bumba."

 

"Dacă iubești animalele, sigur o să iubești aventurile Doctorului Aumădoare. Dacă iubești aventura, atunci sigur vei dori să-l însoțești pe Doctorul Aumădoare. Dacă vrei să te lupți cu pirați și să salvezi animale, atunci sigur vrei să faci parte din echipajul Doctorului Aumădoare." Citește continuarea articolului pe blog.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0837 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.