Fise de recapitulare si evaluare finala - Clasa pregatitoare

Fise de recapitulare si evaluare finala - Clasa pregatitoare
Preț: 14,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786067682977
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 48

DESCRIERE

Testele propuse de acest auxiliar sunt strans legate de temele studiate in timpul anului scolar (si regasite in curriculum-ul clasei pregatitoare): animale domestice si salbatice, corpul omenesc, legume si fructe, figuri si corpuri geometrice, masurarea timpului, bani, univers/planete, anotimpuri etc. Scopul declarat al autoarelor este fixarea mai temeinica a tuturor acestor notiuni.

Exercitiile au ca suport desene atractive, care il fac pe copil sa inteleaga mai bine enuntul sau cerinta. Acolo unde a fost necesar, au fost introduse si modele de rezolvare.

Prin varietatea temelor si prin caracterul transdisciplinar al fiselor de lucru (comunicare in limba romana, matematica si explorarea mediului, dezvoltare personala, arte vizuale si abilitati practice), auxiliarul se constituie intr-un instrument eficient de evaluare in perioada recapitularilor de la sfarsitul clasei pregatitoare.

 

Aprobat M. E. N. nr. 3530 din 04. 04. 2018. Auxiliar pentru: • comunicare in limba romana • matematica si explorarea mediului • dezvoltare personala • arte vizuale si abilitati practice pentru clasa pregatitoare

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0354 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.