Franceza manual pentru clasa a 7a Limba moderna 2

Franceza manual pentru clasa a 7a Limba moderna 2
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786068964829
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 133
Categoria: Manuale scolare

DESCRIERE

Manualul Limba modernă 2 – Franceză. Clasa a VII-a este un manual conceput în Franța, de către nativi francezi.

Manualul respectă specificațiile Programei de limba franceză pentru clasa a VII-a, limba modernă 2, atât în privința competențelor generale și specifice de dezvoltat, cât și a conținuturilor gramaticale, lexicale și fonetice. Tematica celor șase unități este adecvată vârstei și intereselor elevilor și conține subiecte atractive, deosebit de motivante: noile tehnologii, universul digital, literatura pentru tineret, publicitatea, robotica etc.

Manualul propune:

  • un demers centrat pe elev și pe participarea sa activă;
  • orientare spre interesele adolescenților de azi, pentru a determina o participare activă; 
  • instrumente lexicale, gramaticale și fonetice, prezentate clar, pentru a permite dezvoltarea eficientă a competențelor generale și specifice, prevăzute de Programa școlară pentru Limba franceză, limba modernă 2, clasa a VII-a; 
  • activități variate și ludice; 
  • documente-suport variate (texte, înregistrări audio și video) ce permit accesul la cotidianul adolescenților francofoni; 
  • informații culturale, pentru a trezi curiozitatea elevului, și strategii pentru dezvoltarea competențelor și a autonomiei sale.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0442 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.