IESIREA DIN INTUNERIC. DRUMUL SPRE LUMINA

IESIREA DIN INTUNERIC. DRUMUL SPRE LUMINA
Preț: 19,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786068566337
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 160
Format: 13 x 20
Categoria: Paranormal

DESCRIERE

Un ghid esenţial pentru toţi cei care caută un adevăr superior şi sunt meniţi să-i ajute pe alţii vindecându-se întâi pe ei înşişi.
Neale Donald Walsch, autorul cărţii Singurul lucru care contează
Ieşirea din întuneric te va ajuta să înţelegi mai bine cum şi de ce poţi să devii prizonierul întunericului, oferindu-ţi instrumentele practice pentru a aduce lumină în viaţa ta, ceea ce-ţi va permite să-ţi înalţi conştiinţa clipă de clipă, zi după zi. Pornind de la numeroasele exemple reale, întâlnite de autoare în practica ei de vindecător, vei putea să distingi între lumina şi întunericul din tine şi din alţii, ca să eviţi capcanele ce te-ar putea duce pe un drum greşit.
De asemenea, vei învăţa despre puterea incredibilă a iubirii necondiţionate – sursa adevăratei fericiri – şi cum să-ţi descătuşezi capacităţile înnăscute ca să fructifici această forţă uriaşă şi să trăieşti în lumină.
Am văzut oameni stând ore în şir la coadă doar ca să prindă o clipă lângă Deborah King.
Louise L. Hay, autoarea best-sellerului Poţi să-ţi vindeci viaţa.
Deborah King, dascăl spiritual, maestru vindecător şi autoare de succes, te călăuzeşte într-o călătorie de proporţii epice, în sanctuarul lăuntric al sufletului tău, astfel încât să poţi înţelege de ce te afli aici şi care este scopul luptei străvechi dintre lumină (forţele binelui) şi întuneric (forţele răului) care se poartă în interiorul tău

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.3893 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.