Imensitatea necunoasterii

Imensitatea necunoasterii
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2020
Pagini: 73
Format: 20x13
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

Imensitatea necunoașterii transpune gândurile în dimensiuni suave, redând frumusețea planetei Saturn prin conectarea intermodală, fără a fi permisă apropierea, rămânând ca o enigmă virală.

Universul, în imensitatea lui, ne inspiră și ne poartă tridimensional, permițându-ne să interacționăm și să capacităm senzații, reușind să înțelegem diferit, spre a descoperi fascinați fiecare secundă existențială.

Eu nu am scris poezie, ea m-a scris. Adeseori ideile nu mi-au dat liniște și am scris, voluntar ori involuntar, desăvârșind astfel creația. Indiferent de starea transpusă într-o manieră proprie a stilului, permit interpretări diferite, nuanțând călătorii nelimitate, agreând ca un acord puseurile transpuse la o realitate atipică.

Mă ridic, scriu, pătruns de dictare, fiecare cuvânt capătă o stare, dând personalitate, îmbrăcând astfel rândurile, în culori calde, reci, alteori incolore ca o incertitudine a ideilor, lăsându-le goale spre a fi incluse cumva într-o poveste. Mă las astfel dus de val și umblu în adânc, așternând pe coli, idei. Am crezut întotdeauna că dezavuând aceste stări îmi voi descoperi idealul.

Dacă astăzi sunt aici, nu îmi rămâne decât să mulțumesc ideilor care nu mi-au dat liniște, chinuindu-mă pe alocuri într-un sens pozitiv, spre a lăsa ceva în urma mea.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0809 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.