JURNALUL UNEI FEMEI ADULTERE

JURNALUL UNEI FEMEI ADULTERE
Preț: 10,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc epuizat
ISBN: 9789737072740
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 712
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

Doi prieteni se întâlnesc cu ocazia reuniunii organizate de ºcoala evreiascã pe care au absolvit-o cu ani în urmã. Atât Guido, fotograf, cât ºi Charlie, psiholog de meserie, au în jur de 40 de ani ºi sunt atraºi de o aceeaºi femeie, cãsãtoritã, care se numeºte Aviva ºi este profesoarã de violoncel. Charlie începe o terapie cu Aviva, fãrã sã ºtie cã aceasta este iubita lui Guido. Nici Aviva, pe de altã parte, nu cunoaºte legãtura dintre cei doi bãrbaþi.
O amplã poveste despre iubire ºi plãcere relatatã din triplul punct de vedere al acestor personaje. Evident, pe parcursul ei apar complicaþii, iar cei trei protagoniºti se confruntã rând pe rând cu gelozia, dorinþa de libertate ºi dificultatea de a pãstra un secret. De unde ºi tenta de seriozitate, seducþie, dar ºi umor negru a romanului.
Este o carte ineditã, textul fiind însoþit de un glosar explicativ care oferã detalii picante despre poveste, surprize ºi glume. Întâmpinate cu entuziasm de critici ca fiind «minunate ºi încântãtoare», «desãvârºite ºi hipnotice», cãrþile lui Leviant îl certificã pe acesta drept unul dintre romancierii cei mai talentaþi de astãzi.
Jurnalul unei femei adultere a fost nominalizat de redacþia Lire în lista celor mai bune romane din 2008.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0985 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.