LA MIEZUL NOPTII 1. LANGOLIERII.FEREASTRA SECRETA

LA MIEZUL NOPTII 1. LANGOLIERII.FEREASTRA SECRETA
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc epuizat
ISBN: 9789737070630
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 616
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

"Sã te aºezi în faþa maºinii de scris sau sã iei un creion constituie un act fizic; analogul spiritual al acestuia este sã priveºti afarã pe o fereastrã aproape uitatã… Dar uneori fereastra se sparge. Cred cã asta, mai mult ca orice, e preocuparea principalã a acestei povestiri: ce se întâmplã cu observatorul care stã ºi priveºte cu ochii larg deschiºi când fereastra dintre realitate ºi irealitate se sparge ºi cioburile de sticlã încep sã zboare?"
Stephen King

Te afli în mâinile lui Stephen King, la dispoziþia minþii sale! Romanele lui îþi vor modifica ritmul inimii… la miezul nopþii, cãci acesta este momentul preferat al autorului. Unele ferestre nu ar trebui deschise, dar cine poate sã se abþinã când este vorba despre un "rege" al genul horror? De aceastã datã, Stephen King a scris o serie de patru romane-nuvele ce îþi furnicã pielea. Volumul de faþã le de reuneºte pe primele douã: Fereastra secretã, care a fost ecranizatã în 2004, avându-l ca protagonist pe Johnny Depp ºi Langolierii, care a devenit, încã din 1995, serial de televiziune. 
Stephen King a primit în anul 2003 Medalia Fundaþiei Naþionale de Carte pentru contribuþia sa remarcabilã la literatura americanã ºi Premiul "Bram Stoker" pentru aceastã carte.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0762 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.