Leonado da Vinci

Leonado da Vinci
Preț: 32,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 5948495004408
Anul publicării: 2020
Pagini: 48

DESCRIERE

Faceți cunoștință cu Leonardo da Vinci și descoperiți povestea vieții și a operei sale în această captivantă biografie ilustrată.

Cartea Leonardo da Vinci se adresează tuturor copiilor cu vârsta peste 6 ani.

De ce Leonardo da Vinci a putut picta forma umană atât de exact, în toată frumusețea ei? Cum a fost educat și instruit ca artist? Ce l-a inspirat în cea mai faimoasă lucrare a sa, Mona Lisa? Sau cum a ajuns să picteze Cina cea de taină? Și ce mașină distractivă a inventat?

Aflați despre acest artist unic și despre numeroasele domenii, de la arhitectură până la zbor, care l-au atras și l-au influențat.

Ilustrații atrăgătoare, informații despre progresele și succesele sale și un index al evenimentelor majore dezvăluie modul în care Leonardo da Vinci și-a lăsat amprenta asupra umanității. O cronologie și un test simplu la sfârșitul cărții îi ajută pe copii să-și testeze înțelegerea și cunoștințele.

Pentru a picta cu precizie corpul uman, în toată frumusețea lui, este necesar să înțelegem cu adevărat cum funcționează. Nu orice pictor și sculptor a studiat anatomia așa cum a făcut-o Leonardo da Vinci, motiv pentru care este cunoscut în întreaga lume și admirat pentru lucrările sale de artă uimitor de detaliate.

A devenit cunoscut ca artist-inginer fiindcă s-a folosit de cercetarea științifică pentru a-și crea desenele și picturile. A încercat să înțeleagă cât mai bine cum funcționează corpul uman și s-a asigurat că munca lui era cât se poate de precisă. De-a lungul vieții nu a încetat niciodată să învețe și să exploreze.

Întotdeauna există ceva nou pe care să-l descoperi. Care va fi descoperirea ta?

 

DESPRE AUTORI:

Jane Kent - este o scriitoare de cărți pentru copii. Ea a lucrat la orice, de la cărți de bord de învățare timpurie și biografii educaționale ale unor mari figuri istorice până la titluri de poveste și activități pentru mărci precum Disney, Pixar, Marvel și Nickelodeon.

Isabel Muñoz – este de profesie fotograf și locuiește la Madrid. A crescut în regiunea Catalonia din Spania, iar, când avea 20 de ani, s-a mutat la Madrid și a început să studieze fotografia la Photocentro. Este absolventă a Universității din Madrid, unde a studiat arte plastice. De când era copil, a fost strâns legată de desen: avea întotdeauna după ea un caiet de schițe, fiindcă nu dorea ca inspirația să o găsească nepregătită. Este un fan al poveștilor pentru copii și iubește să se oprească la micile detalii care nu sunt vizibile cu ochiul liber.

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.8268 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.