Limba franceza. Caiet de lucru pentru clasa a V-a L2

Limba franceza. Caiet de lucru pentru clasa a V-a L2
Preț: 23,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 6421763004793
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 160
Format: 26x21

DESCRIERE

Limba franceza – caiet de lucru pentru clasa a V-a - Limba 2 se adreseaza elevilor si profesorilor indrumatori. Eficient si usor de utilizat, caietul vizeaza: imbogatirea vocabularului uzual, aprofundarea notiunilor de gramatica, dezvoltarea competentelor de receptare, exprimare si redactare a diferitelor tipuri de mesaje orale si scrise.

Caietul de lucru contine notiuni de: Vocabular: salutul si prezentarea, nationalitatile, scoala, casa, camera personala, familia, anotimpurile, timpul liber Intelegerea textului scris: texte care ii ajuta pe elevi sa isi dezvolte abilitatile de receptare a mesajelor in diferite contexte de comunicare Gramatica: prezentul verbelor de grupa I, prezentul verbelor avoir, être, faire, aller, numerele de la 1 la 30, articolul hotarat si nehotarat, adjectivul calificativ, adjectivul posesiv, propozitia interogativa, prepozitii si conjunctii uzuale Comunicare orala si scrisa: dialoguri in situatii de comunicare uzuala, cartea postala, e-mailul, anuntul.

Exercitiile propuse ii antreneaza pe elevi in activitati de completare, asociere, selectare a variantei corecte, reconstituire a unor cuvinte, precum si in activitati de intelegere a textului, de comunicare orala si de scriere creativa.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0447 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.