Limba si literatura romana. Caietul elevului pentru clasa a III-a

Limba si literatura romana. Caietul elevului pentru clasa a III-a
Preț: 29,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786067820720
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 112
Format: 26x21

DESCRIERE

Limba ș­i literatura română. Caietul elevului pentru clasa a III-a este o completare a manualului Limba ș­i literatura română, clasa a III-a, declarat câ­știgător la licitația organizată de Ministerul Educației în anul 2021. În consecință, lucrarea este conformă cu programa ­școlară ­și este aliniată noilor cerințe ale educației.
Principiile didactice după care a fost elaborat acest caiet al elevului sunt centrate pe ideea dezvoltării exprimării, atât scrise, cât ș­i orale, pe exteriorizarea sentimentelor ș­i trăirilor, pe motivarea ideilor ­și argumentarea părerilor proprii.
Micii ș­colari sunt încurajați să se exprime liber în diferite situații de comunicare, să capete încredere în forțele proprii, să observe realitatea, dar ș­i să-­i dezvolte imaginația în funcție de personalitatea ș­i sensibilitatea fiecăruia.
Folosind acest caiet, elevii vor dobândi deprinderi de receptare a textului scris, de formulare a unor mesaje proprii, îmbogățindu-și vocabularul ­și utilizând resursele limbii în contexte variate de comunicare.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0893 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.