Mara Dyer. Razbunarea

Mara Dyer. Razbunarea
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786064001801
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 448
Format: 20x13
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

ltimul volum din seria Mara Dyer

Totul are un sfârșit, dar Mara nu și l-a închipuit astfel.

Mara Dyer vrea să creadă că există ceva dincolo de minciunile care i s-au spus.

Există.

Nu se întreabă unde ar putea duce încercarea ei de a afla adevărul.

Ar trebui să se întrebe.

Nu și-a imaginat niciodată cât de departe poate merge ca să se răzbune.

Acum o va face.

Trădare, vină, secrete adânc îngropate și puterea destinului – toate alcătuiesc acest deznodământ surprinzător al seriei Mara Dyer.

Vremea răzbunării a sosit.

“Profund, intens, întunecat.” - Lev Grossman, autorul seriei Magicienii

“Noah este o combinație letală: natural și nepăsător, dar extrem de atrăgător și promiscuu. Mara Dyer este la fel de imperfectă și enigmatică; în preajma ei, Noah devine vulnerabil. Cu inima puțin rănită, dar nu sfâșiată, Noah are frumusețea lui, pe care doar relația cu Mara o scoate la suprafață.” - The Guardian

“Mara e un personaj mai complicat, însă Noah este cel mai imprevizibil. Mi-a plăcut foarte mult să-l creez pentru că este atât de diferit de toți ceilalți; vocea lui e diferită, experiența lui e diferită, motivațiile sale sunt diferite – personajul lui s-a conturat încet în fața ochilor mei.” - Michelle Hodkin

Michelle Hodkin a crescut în Florida, a mers la colegiu în New York și a studiat dreptul la Michigan înainte de a scrie primul său roman, Mara Dyer. Începutul, în 2011. Cartea a fost YALSA Reader’s Choice, iar continuarea, Mara Dyer. Transformarea, a intrat direct pe lista de bestselleruri New York Times.

La Editura Trei, au apărut primele două volume ale seriei, Mara Dyer. Începutul și Mara Dyer. Transformarea.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0798 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.