Maria Montessori

Maria Montessori
Preț: 32,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 5948495004385
Anul publicării: 2020

DESCRIERE

Faceți cunoștință cu Maria Montessori și descoperiți povestea vieții și a operei sale în această captivantă biografie ilustrată, povestită chiar de Montessori.

Cartea Maria Montessori se adresează tuturor copiilor cu vârsta peste 6 ani.

Maria Montessori a crezut în potențialul creativ al fiecărui copil – și a dezvoltat o nouă abordare a educației, bazându-se pe modul în care copiii învață în mod natural. Acum, metodele sale, care i-au adus trei nominalizări la Premiul Nobel pentru Pace, sunt practicate în întreaga lume.

Această fascinantă biografie arată cum Maria, o cititoare avidă, a sfidat normele de gen obținând o diplomă în fizică și matematică, a devenit una dintre primele femei medic din Italia și a revoluționat teoria educației – experimentând și rafinând pentru a descoperi ce funcționează cel mai bine.

Maria Montessori și-a dedicat timpul pentru a promova metoda educațională centrată pe copil și a ținut prelegeri pe tot globul, a scris multe cărți și articole și a dezvoltat programe pentru a instrui profesorii în metoda Montessori. A luptat neîncetat pentru susținerea drepturilor copiilor și s-a implicat în procesul de constituire a UNESCO – Organizația Națiunilor Unite pentru Educație, Știință și Cultură.

Ilustrații atrăgătoare, informații despre metodele și succesele sale și un index al evenimentelor majore dezvăluie modul în care Maria Montessori și-a lăsat amprenta asupra umanității. O cronologie și un test simplu la sfârșitul cărții îi ajută pe copii să-și testeze înțelegerea și cunoștințele.

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1035 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.