Marie Curie

Marie Curie
Preț: 32,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 5948495004392
Anul publicării: 2020
Pagini: 48

DESCRIERE

Faceți cunoștință cu omul de știință Marie Curie și aflați despre viața ei și cercetarea de pionierat în această minunată biografie ilustrată.

Cartea Marie Curie se adresează tuturor copiilor cu vârsta peste 6 ani.

Într-o perioadă în care femeile nu erau bine-venite în lumea științei, Marie Curie și-a pus amprenta asupra istoriei. A fost prima femeie care a devenit profesor de fizică în Sorbona, unde studiase, ba chiar a câștigat Premiul Nobel în două domenii științifice diferite.

Cu această biografie fascinantă, copiii vor afla cum Marie Curie și soțul ei și-au înființat laboratorul și au descoperit atât poloniul, cât și radiul și de ce munca lor asupra radioactivității a fost atât de importantă.

Ilustrații atrăgătoare, informații despre progresele și succesele ei și un index al evenimentelor majore dezvăluie modul în care Marie Curie și-a pus amprenta asupra umanității. O cronologie și un test simplu la sfârșitul cărții îi ajută pe copii să-și testeze înțelegerea și cunoștințele.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0820 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.