Matematica pas cu pas. Caiet de studiu pentru clasa a IV-a

Matematica pas cu pas. Caiet de studiu pentru clasa a IV-a
Preț: 13,50 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786069276099
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 80
Format: 20 x 26

DESCRIERE

MATEMATICA PAS CU PAS este o lucrare destinată învăţării prin acţiune a conceptelor specifice unei discipline considerate deseori aride.
Ce pot întâlni elevii în această lucrare? Rigurozitatea, nivelul ştiinţific, ordinea şi desigur originalitatea metodei didactice propuse de autori, toate acestea devenind motive puternice pentru aplicarea în procesul de învăţare, în pregătirea suplimentară a temelor propuse, a fiecărei cerinţe.
Matematica este, în cazul de față studiată, înţeleasă prin acţiune, prin rezolvarea “pas cu pas” a cerinţelor, prin implicare “în joc”. Elevul care va folosi lucrarea MATEMATICA PAS CU PAS va descoperi si îndrăgi “poezia numerelor”, va deveni mai ordonat, mai creativ si va deschide cu încredere, cu sigurantă, fiecare poartă spre cunoasterea lumii înconjurătoare.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0295 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.