Miliardari în bitcoin

Miliardari în bitcoin
Preț: 49,90 lei
Disponibilitate: stoc limitat
ISBN: 9786060880011
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 320
Format: 20x13
Categoria: Afaceri

DESCRIERE

30 AUGUST 2012
Analogia nu e chiar exactă. Nu sunt casa, ci banca. Sau, ca să păstrăm aceeași metaforă, ghișeul cazinoului.
— Fii atent la drum, Cam. Nu o să fim casa sau banca dacă intrăm într-un stâlp de telegraf. Cameron trecu pe prima bandă și reduse viteza. Tyler avea dreptate.
Fusese atât de prins în acel apel care dura de 40 de minute, încă de când intraseră pe autostrada Long Island, încât condusese din reflex, adică repede, ca la Grand Prix, cu viteza cu care gândurile îi fulgerau prin minte.
— Nu cred că mai sunt stâlpi de telegraf pe autostradă, spuse el, cu degetul pe butonul de închidere a difuzorului de pe bord. Cine mai avea nevoie de telegraf? Mobilul de pe scaunul de lângă el era un smartphone care era conectat prin bluetooth la computerul de bord al mașinii, la rândul lui conectat invizi‑ bil la cea mai apropiată antenă.
Odată apăsat butonul „mute”, funcție pe care o folosea ori de câte ori el și fratele lui aveau nevoie să se gândească la ceea ce auzeau în telefon, fiecare cuvânt rostit se transforma în informație digitală, în cifre de 1 și 0 legate în pachete electronice care transportau acea informație prin antene în date cu conținut mai mare direct în spațiu, de la un satelit la o altă antenă, pe distanțe de kilometri întregi, apoi la un alt smartphone dintr-un birou de pe West Twenty-Third Street în centrul orașului Manhattan, unde trebuiau ei să ajungă.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0870 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.