Mireasa Stravechiului Mag - Vol. 6

Mireasa Stravechiului Mag - Vol. 6
Preț: 44,99 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786064315311
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 180
Format: 12.8x18.5
Categoria: Carti

DESCRIERE

Chise încearcă să găsească drumul pe care îi e destinat să meargă, având parte zilnic de întâlniri cu oameni și zâne care o ajută să evolueze.

Într-o zi, primește o scrisoare tocmai din Londra, un oraș plin de viață, de promisiuni și de pericole. Scrisoarea vine din partea ucenicului unui alchimist, iar conținutul ei este cât se poate de bizar.

Volumul 6 este unul al speranței, al inițierii, în care noi învățăm, alături de Chise și Elias, ce înseamnă conexiunea umană și familia.
 

Traducerea a fost făcută din limba japoneză în limba română.
 

„Lumea în care Elias o introduce pe Chise nu e doar casa și grădina lui. Este și lumea zânelor.”

„Dragonii creaturile mitice folclorul și mitologia sunt bine integrate în lumea modernă și fiecare ființă magică are locul ei. Personajele non-umane au de asemenea propriile lor semnificații istorii și culturi și interacționează cu protagoniștii. Nu este doar o fantezie modul în care personajele sunt conectate cu lumea face ca tot universul să fie atât de real de desăvârșit!”

Crunchyroll

„Mireasa Străvechiului Mag este una dintre cele mai bune manga din ultimii ani”.

„ Autoarea construiește extraordinar de bine lumea Miresei Străvechiului Mag integrând toate soiurile de mitologii și creaturi într-un tărâm coerent și ispititor de magic.”

Anime News Network

„Mireasa Străvechiului Mag are ceea ce am putea numi o premiză răsunătoare...”

New York Times

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0309 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.