Muzică și mișcare. Manual pentru clasa a III-a

Muzică și mișcare. Manual pentru clasa a III-a
Preț: 24,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786069527504
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 96
Format: 20.5x26
Categoria: Manuale scolare

DESCRIERE

De ce să-l alegi?

1. Este relevant. Se bazează pe succesul a 10 ani de experiență a autorilor în formarea copiilor în proiecte de educație muzicală și incluziune socială prin muzică.

2. Este inovativ. Folosește aplicații digitale de ascultare sau vizionare, care pot fi accesate de pe dispozitive mobile, adaptate pentru vârsta 9–10 ani. Conține coduri QR și o arhivă de partituri.

3. Este aplicat. Are un conținut adaptat necesităților actuale ale copiilor, cu o extinsă componentă practică, învățare prin observație, descoperire și experiment și lucru în echipă.

4. Este multidisciplinar. Abordează transversal muzica și mișcarea, muzica vocală și instrumentală, precum și învățarea prin observație, descoperire și experiment și le integrează organic în studiu.

5. Este complet. Include partituri armonizate cu fiecare lecție, precum și biblioteca „Partiturile mele”, ce conține o colecție cu cele mai frumoase 19 cântece adecvate vârstei copiilor.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0363 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.