Neadaptatii magici, Vol. 1

Neadaptatii magici, Vol. 1
Preț: 34,34 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786060868637
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 280
Format: 13x19

DESCRIERE

Ești curajos dacă citești cartea aceasta și nu te temi că s-ar putea să dispari, să te transformi în broască sau să ieși dintr-o pălărie metamorfozat în iepure pufos. Dar citește-o și o să înveți să faci trucuri magice care îi vor impresiona pe prietenii tăi.

Carter este un băiat care duce o viață dificilă. Două lucruri bune a deprins de la Sly, unchiul lui: dibăcia mâinilor și viteza. Acum reușește să facă numere de magie perfecte, și nu le folosește pentru a-i răni sau jefui pe alții. E nevoit să fugă de unchiul lui care îl are în custodie, și dă peste alte probleme, odată ajuns într-un parc de distracții, condus de un om malefic. Chiar dacă necazurile se înmulțesc, Carter învață că magia înseamnă mai mult decât să stăpânești niște tertipuri. Mai important, face această descoperire alături de noii săi prieteni.

„O carte bogată, originală și plină de imaginație pentru iubitorii de fantasy.” (Kirkus Reviews)

„Aventura, suspansul și entuziasmul îi așteaptă pe micii neadaptați magici.” (School Library Connection)

Un magician stradal fugar se aliază cu alți cinci tineri iluzioniști spre a salva un orășel adormit din New England, SUA, de un răufăcător hulpav în Neadaptații Magici, cartea de debut a lui Neil Patrick Harris. E de asemenea primul volum dintr-o serie care amestecă aventura, prietenia și descoperirea de sine, și conține coduri, cifruri și trucuri magice pentru cei care aspiră să practice prestidigitația.

E o combinație tematică potrivită cu pasiunile actorului, comedianului și împătimitului de magie Harris. „Două dintre preocupările mele favorite sunt magia și cititul”, a explicat autorul. „Dragostea mea de magie e adâncă, a fost principalul meu hobby și obsesia mea timp de decenii. Ca băiat, am dat peste un mic magazin axat pe magie într-un mall aflat aproape de orașul meu de baștină. Uitându-mă la bărbatul din spatele tejghelei care mi-a arătat câteva manevre de efect pe care le-am putut cumpăra și învăța, am fost fascinat cât ai zice pește.”

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0455 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.