Neam, popor sau natiune?

Neam, popor sau natiune?
Preț: 34,99 lei
Disponibilitate: stoc limitat
ISBN: 9786066099325
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 224
Categoria: Istorie

DESCRIERE

Cartea aduce câteva precizări importante nu doar pentru munca istoricului ori a specialistului în ştiinţe sociale, ci şi pentru politicianul interesat în aflarea alternativei de gândire ideologică. Autorul încearcă să lămurească noţiunile de: trib, rasă, neam, etnie, naţiune, precum şi de presupusa lor complementaritate cu o unică religie şi cu o unică limbă. Scrisă în perioada în care Neumann a fost bursier Fulbright al Departamentului de Stat al SUA, ”Neam, Popor sau Naţiune?”
”Despre identităţile politice europene” este rezultatul preocupărilor constante de-a lungul ultimelor trei decenii pentru cercetarea şi înţelegerea culturilor central şi sud-est europene din diferite perspective: regională, naţională, zonală, europeană.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0958 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.