NEMURITORUL

NEMURITORUL
Preț: 22,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc epuizat
ISBN: 9786065791107
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 256
Format: 11 x 18
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

Nemuritorul este primul roman SF al lui Roger Zelazny, apãrut în foileton în revista The Magazine of Fantasy & Science Fiction. A câºtigat premiul Hugo la categoria roman, la egalitate cu Dune de Frank Herbert. A obþinut premiul Seiun pentru carte strãinã, iar în 2009 a fost recompensat cu premiul Geffen la aceeaºi categorie.

 

 

 

„Stilul lui Zelazny este rapid ºi spiritual, cu personaje bine dezvoltate ºi enigmatice. […] Natura lui descriptivã este concisã:  Zelazny poate descrie într-o singurã frazã ceea ce Stephen King face în douã sau trei pagini.”

 

Science Fiction Review

 

„Mulþi dintre eroii lui Zelazny sunt supraoameni, sau chiar zei ori semizei, iar Conrad Nomikos nu face excepþie de la regulã. El este un prototip pentru eroii ulteriori ai lui Zelazny.”

 

Locus

 

„Modul cel mai bun de a înþelege romanul este de a citi în prealabil Prometeu descãtuºat de Percy Shelley, la care se face frecvent referire. Precum Prometeul lui Shelley, Conrad Nimikos este salvatorul potenþial al omenirii. Precum Prometeu, el suferã ºi aproape cã se autodistruge, încercând sã-ºi salveze poporul. În loc sã fure focul de la zei, Conrad porneºte sã fure Pãmântul înapoi de la vegani.”

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

16,00 lei
PRP: 20,00 lei
16,00 lei
PRP: 20,00 lei
16,00 lei
PRP: 20,00 lei
16,00 lei
PRP: 20,00 lei
Created in 0.0755 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.