Numaratoare inversa

Preț: 69,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786064414403
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 384
Format: 15x23
Categoria: Sociologie

DESCRIERE

Un compendiu alarmant de cercetări, cartea este plină de rezultate ale studiilor știinţifice, cu explicaţii detaliate, clare și cu propuneri pentru a reduce răul provocat de substanţele chimice din viaţa de zi cu zi.

The New York Review of Books

Dacă ai privit încrezător în sine și te-ai bucurat de lumile distopice din Povestea slujitoarei (în care infertilitatea este declanșată parţial de poluanţii din mediul înconjurător) sau din Copiii tatălui (în care omenirea se află pe marginea prăpastiei din punctul de vedere al extincţiei) – crezând că aceste povești ţin strict de domeniul fanteziei –, Numărătoare inversă a Shannei Swan va fi ca o trezire la realitate. Ea face o cronică a nivelului în creștere al infertilităţii umane și avertizează asupra consecinţelor dezastruoase pentru specia noastră dacă această tendinţă nu încetinește. O carte importantă pentru oricine este preocupat de mediu, de poluare, de naștere sau de sănătatea în declin a speciei umane.

The New York Times Book Review

Bazată pe dovezi știinţifice de necontestat, această carte pune o întrebare fundamentală: a intrat fertilitatea umană într-o spirală a morţii? Dacă da, de ce se întâmplă asta, cât de departe va merge și când va atinge apogeul? În cele din urmă, ce se poate face și ce măsuri trebuie luate?

John Peterson Myers, coautor al cărţii Our Stolen Future

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0212 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.