ODIHNA DESAVARSITA

ODIHNA DESAVARSITA
Preț: 38,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
ISBN: 9789736894367
Editura:
Pagini: 400
Format: 13 x 22
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

Au trecut douãzeci de ani de când Israelul, þara smulsã din ghearele deºertului de vizionarii veniþi din toate colþurile Europei la începutul secolului XX, ºi-a declarat independenþa.
În timp ce Iolek Lifshitz încearcã sã-ºi þinã fiii aproape, în kibbutzul Granot, aceºtia cautã sã evadeze cu orice preþ. Fiul cel mic, Amos, alege o carierã militarã în locul celei de agricultor, iar fiul cel mare, Ionatan, prizonierul unei cãsnicii nefericite cu o frumoasã femeie lunaticã, ce încearcã zadarnic sã aibã un copil, fuge din kibbutz cu gândul de a trece graniþa, în Iordania, atras de mirajul oraºului sãpat în stâncã, Petra. Înainte de a pleca îºi încredinþeazã soþia unui imigrant rus nou-venit, Azaria Ghitlin, personaj extrem de pitoresc. Intrarea în scenã a acestuia pare sã promitã odihna râvnitã de toþi.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0806 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.