PLACINTA E DULCE LA SFARSIT

PLACINTA E DULCE LA SFARSIT
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9789737073891
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 408
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

Roman tradus în 36 de limbi ºi premiat cu DAGGER AWARD (2007) Arthur Ellis Award (2010); Spotted Owl Award (2010); Agatha Award (2009); Dilys Award (2009) etc. Imaginaþi-vã un detectiv la 11 ani: Flavia de Luce, fetiþa minune îndrãgostitã de experimente chimice ºi expertã în prepararea unor otrãvuri pe care le testeazã pe propriile ei surori rãutãcioase. Un copil îndrãzneþ ºi haios, care posedã un vocabular nelimitat ºi o culturã uimitoare, care-ºi bagã nasul acolo unde nu trebuie ºi care reuºeºte sã vadã problema acolo unde oamenii mari eºueazã. Este irezistibilã, cucereºte inimile celor din jur, dar – atenþie! – nu ezitã sã otrãveascã ceaiul celor care o supãrã! Anglia, vara anului 1950. Viaþa liniºtitului conac Buckshaw din Bishop’s Lacey este tulburatã de câteva întâmplãri neobiºnuite ºi, culmea ciudãþeniei, cadavrul unui necunoscut apare peste noapte în parcela cu castraveþi a grãdinii.
Când stãpânul casei, colonelul de Luce, este arestat ca suspect, fiica lui cea micã, Flavia, dornicã sã-i dovedeascã nevinovãþia, începe sã cerceteze cazul cu perseverenþa ºi talentul unui adevãrat detectiv: interogheazã cu abilitate, studiazã arhive prãfuite de ziare vechi, se strecoarã în locuri nepermise, întocmeº te liste de suspecþi. Investigaþiile ei minuþioase o conduc în cele din urmã pânã în trecutul tumultuos al tatãlui sãu, pe vremea când acesta era elev al colegiului Greyminster, într-o poveste palpitantã cu magicieni, colecþionari fanatici de timbre ºi sinucideri dubioase. Totul învârtindu-se în jurul unei preþioase mãrci poºtale imprimate cu chipul Majestãþii Sale Regina Victoria.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0733 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.