PLAY-BACK

PLAY-BACK
Preț: 29,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc epuizat
ISBN: 9786065790926
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 192
Format: 15 X 22
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

În ianuarie 1935, povestirea Killer in the Rain îl introduce pentru prima oarã pe detectivul Philip Marlowe. Sarcastic, dur ºi bãutor de calibru, Marlowe rãmâne un om al onoarei, un cavaler al secolului XX, cu diplomã de universitate ºi înclinaþii poetice. Douãzeci de ani ºi ºapte romane mai târziu, Marlowe devine sinonim cu termenul „detectiv particular”, iar creatorul sãu – maestru absolut al ºcolii americane hard-boiled a romanului poliþist.


LA ÎNCEPUTUL LUI 1952…
un client necunoscut îl angajeazã pe Marlowe prin diverºi interpuºi. Sarcina sa este sã urmãreascã o splendidã roºcatã care cãlãtoreºte sub numele de Eleanor King. În realitate, o cheamã Betty Mayfield, iar Marlowe o însoþeºte din umbrã pânã la orãºelul de coastã Esmeralda, din California. Acolo, însã, nimeni nu suflã un cuvânt la auzul întrebãrilor lui Marlowe.

ÎNSÃ MAYFIELD ESTE URMÃRITÃ...
ºi de un al doilea bãrbat, care a recunoscut-o în trenul ce o ducea spre vest. Misteriosul personaj vrea sã o ºantejeze dar, în timp ce Marlowe le dã târcoale prin Esmeralda, ºantajistul sfârºeºte mort în camera ei de hotel.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0639 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.