PULS

PULS
Preț: 29,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc epuizat
ISBN: 9786065792265
Editura:
Pagini: 288
Format: 14 X 20
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

În pulsul vieþii de zi cu zi, în pulsul pe care-l simþi la încheieturã sau în urechea înfundatã în pernã, stã de fapt misterul care te ajutã sã faci urmãtorul pas ºi urmãtorul gest.


Julian Barnes scrie elegiac ºi graþios despre sughiþurile, crizele ºi pragurile vieþii. Povestirile lui, în care se aud ecouri discrete din Flaubert, ne schimbã harta chipului când cu un zâmbet, când cu o lacrimã.


Puls este o carte din care aflãm cât de subþire e gheaþa pe care patinãm spre ieºire ºi cât de micã distanþa dintre speranþã ºi abdicare.


„Scriitorul trebuie sã fie universal în compasiune ºi proscris prin propria naturã. Abia atunci el poate sã vadã limpede. Viaþa unui scriitor este, la fel ca a altor oameni, plinã de slãbiciune ºi de înfrângeri. Conteazã doar munca. ªi totuºi, munca poate fi îngropatã – pe jumãtate sau pe de-a-ntregul – chiar de viaþã.“

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1208 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.