RAZBUNAREA ASASINULUI VOL I+II

RAZBUNAREA ASASINULUI VOL I+II
Preț: 66,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc epuizat
Autor:
ISBN: 9786065791831
Editura:
Pagini: 1280
Format: 11 x 18
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

Rãzbunarea asasinului încheie o trilogie scrisã cu iscusinþã de o autoare singularã în literatura fantasy de astãzi. Robin Hobb apeleazã la soluþii literare uimitoare prin ingeniozitatea lor ºi te introduce în teritoriul imaginar al intrigilor þesute de câþiva eroi pe care nu-i vei uita multã vreme. Alãturi de ei strãbaþi þinuturi nesfârºite ºi le trãieºti drama pânã la final, când unele speranþe mor ºi altele de-abia îndrãznesc sã rãsarã, iar aventura se încheie numai ca sã înceapã din nou. Când ai citit ºi ultima paginã din Rãzbunarea..., nu poþi sã te desparþi nici de erou, nici de prietenul sãu lup.


FitzChivalry Farseer, protagonistul cu o soartã mai amarã decât moartea, e un reper pentru tineri ºi mai puþin tineri în aceeaºi mãsurã, iar trilogia Farseer e un cadou excelent, o lecturã care va încânta la orice vârstã.


„Iatã genul de carte în care te pierzi ºi începi s-o parcurgi tot mai pe îndelete pe mãsurã ce te apropii de sfârºit, pentru cã nu vrei sã se termine. Personajele m-au contrariat ºi m-au încântat, decorul e splendid evocat, câteodatã m-am trezit cã strâng pagina între degete de emoþie, iar o datã mi-am þinut respiraþia în timp ce citeam. Ce v-aþi putea dori mai mult de la o carte?”

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0874 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.