Retroversiuni. Antologie de proza scrisa de femei

Retroversiuni. Antologie de proza scrisa de femei
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9789734738748
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 268
Format: 16.5x22
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

POV: o sumă de intimități care vibrează incandescent, o mână de voci puternice și extrem de diferite și o traiectorie emoțională fragilă pe care ele o recompun. Altfel spus, un #moodboard extrem de realist al scurtcircuitelor feminității de azi – rolul de mamă/mamă singură, relația mamă-fiu (și nu numai), dinamica disfuncțională de cuplu, echilibrul precar dintre personal și profesional, coeziuni emoționale feminine de tot soiul (sau lipsa lor), violența domestică &, în general, toată „moștenirea“ genetică și mecanismele sociale contemporane care ne modelează în fiecare zi.

Și nu doar atât: dincolo de un exercițiu al empatiei și o hartă a afectivității care lipsea din peisajul literar contemporan, Retroversiuni e și o invitație la un party electric și, în același timp, vulnerabil, a wild ride, oricum, care promite un carusel de emoții (tari!). Have fun & watch out!

Autori:

ISPAS Cristina, MIHALACHE Stefania, SORA Simona, VLĂDĂREANU Elena, IGNĂȚOIU-SORA Emanuela, GEACAR Diana, STĂNILĂ Moni, GABĂR Ramona, IEPURE Diana, CRISTEA Ionelia, TONEA Monica, ERIZANU Paula, RUȘTI Doina, NINU Oana Cătălina, GOȘU Simona, BRADEA Ioana, SABĂU Corina, NAGY Raluca, MANOLESCU Maria, MĂNESCU Ilinca, ISPAS Cristina, TĂNASE Suzănica, BURCESCU Ruxandra

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0430 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.