Rezolvam, Ne antrenam, Biologie invatam! Culegere de teste pentru biologie clasele V - VIII

DESCRIERE

Rezolvam, ne antrenam, biologie invatam! este o culegere de teste utila in pregatirea elevilor pentru concursurile de biologie la clasele V-VIII si pentru Evaluarea Nationala de clasa a VI-a.

Culegerea cuprinde teste de biologie, intocmite in conformitate cu actuala programa de biologie pentru gimnaziu, grupate pe cei patru ani de studiu, precum si raspunsuri.

Suplimentar, va puteti testa cunostintele prin rezolvarea unui test de antrenament.

Din anul 2002 pana in prezent, elevii participa la un concurs de biologie care poarta numele unui cercetator roman celebru, George Emil Palade, laureat al Premiului Nobel. Concursul a reprezentat un „stimulent competitional” pentru elevii din clasele de gimnaziu in vederea pregatirii lor pentru olimpiadele scolare de biologie, nationale si internationale. Intre timp, Concursul National „George Emil Palade” a devenit Olimpiada de Biologie pentru Gimnaziu „George Emil Palade”.

Cu siguranta, rezolvand testele din culegere, veti fi mai bine pregatiti si rezultatele vor fi pe masura muncii depuse.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0673 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.