Sa dezlegam tainele comunicarii clasa a II-a, semestrul I

Sa dezlegam tainele comunicarii clasa a II-a, semestrul I
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9789731233659
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 88

DESCRIERE

Colectia bine-cunoscuta continua cu o noua serie deschisa de Sa dezlegam tainele comunicarii clasa a II-a, semestrul I

Realizata conform noii programe, aprobata prin O. M. nr. 3418/19. 03. 2013, lucrarea aplica viziunea interdisciplinara integrata, cu accent pe comunicare. Aceasta urmareste succesiunea temelor din manualul de Comunicare in limba romana. Clasa II-a – Partea I.

Intelegerea textelor literare si aprofundarea notiunilor invatate se realizeaza prin modalitati atractive si antrenamente: dramatizarea unor fragmente narative, dialoguri, jocuri de rol ilustrative, jocuri diverse. Totodata "Clubul de lectura" propune frumoase texte, de multe ori dintre cele mai solitate in manual, alese pentru ca elevii sa descopere placerea si utilitatea lecturii.

 Varietatea exercitiilor si a rubricilor propuse – pe teme familiare copiilor – ii ajuta pe elevi in dobandirea competentelor de comunicare, de receptare corecta a mesajului oral sau scris, prin folosirea precisa a cuvintelor si exprimarea adecvata in situatii concrete de comunicare, precum si in redactarea unor scurte compuneri pe diverse teme.
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0925 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.