SCENE DE VIATA CAMPESTRA

SCENE DE VIATA CAMPESTRA
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9789736894046
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 196
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

Tel Ilan a fost întemeiat de coloniºti cu un veac în urmã. Un secol de istorie comunã cimenteazã o comunitate ºi creeazã echilibru, dacã nu chiar armonie. De la o vreme însã, în acest microcosmos survin mici schimbãri. Imperceptibile poate, dar neliniºtitoare, ca o adiere care aduce cu sine prevestirea furtunii. Iar transformãrile subtile se pot traduce în gesturi imprevizibile. Pesah Kedem, fost membru al Knessetului, nemulþumit de prezenþa unui student arab pe care fiica lui îl gãzduieºte, este obsedat de vuietul surd pe care îl aude noaptea la temeliile casei. Adolescentul Kovi îºi face, în cele din urmã, curaj sã-i declare iubirea bibliotecarei care-i poate fi mamã. Doctoriþa Ghili Steiner îºi aºteaptã în zadar în staþia de autobuz nepotul care trebuie sã soseascã din capitalã. Agentul imobiliar Iosi Sason viseazã sã cumpere cea mai mare casã veche din sat ºi sã construiascã în locul ei o vilã cochetã. Iar soþia lui Beni Avni dispare fãrã urmã într-o searã, lãsându-i totuºi soþului mâncare pe masã.
În cele opt povestiri ce alcãtuiesc volumul de faþã, drumurile ºi destinele personajelor se întâlnesc, întreþesând o naraþiune de complexitate romanescã. Amos Oz aduce la luminã dramele ºi speranþele unei umanitãþi în ale cãrei trãsãturi ne recunoaºtem fiecare chipul.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0936 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.