Team Together Starter, Pupil's Book with Digital Resources

Team Together Starter, Pupil's Book with Digital Resources
Preț: 78,00 lei
Disponibilitate: stoc limitat
ISBN: 9781292310619
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 103
Categoria: Limbi straine

DESCRIERE

Team Together propune contexte autentice de comunicare și este alegerea perfectă pentru dezvoltarea creativității, pentru exersarea gândirii critice și deprinderea colaborării pentru a obține rezultate. De asemenea, este un suport excelent de pregătire atât pentru examenul PTE Young Learners, cât și pentru Cambridge English Qualifications, începând cu Young Learners, continuând cu Key și până la Preliminary.

Concepută ca o îmbinare între lecțiile de vocabular, cele de gramatică, cele dedicate abilităților specifice, alături de lecții de CLIL, seria Team Together conturează drumul copiilor către succes. Resursele digitale pentru fiecare nivel aduc un mare plus de varietate și fac din Team Together soluția perfectă de blended-learning.

Starter 

Level 1 A1 Movers clasa a II-a

Level 2 A1-A2 Flyers clasa a III-a

Level 3 A2+ clasa a IV-a

Level 4 A2+-B1 clasa a V-a/a VI-a

Level 5 A2+-B1 clasa a VI-a/a VII-a

Level 6 B1 clasa a VII-a/a VIII-a

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0910 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.