TOATE ACELE LUCRURI PE CARE NU NI LE-AM SPUS

TOATE ACELE LUCRURI PE CARE NU NI LE-AM SPUS
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc epuizat
Autor:
ISBN: 9789737072375
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 344
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

Cu doar câteva înainte de nuntã, Julia primeºte un telefon de la secretarul tatãlui sãu. Aºa cum intuia, Anthony Walsh — om de afaceri strãlucit, dar tatã distant — nu va putea lua parte la ceremonie.

Scuza este ireproºabilã: tatãl sãu a murit! Ca ºi alte dãþi, dispare brusc din viaþa ei, bulversând-o cu totul.

A doua zi dupã înmormântare, Julia descoperã însã cã tatãl sãu îi rezervã o altã surprizã. Cea mai neobiºnuitã cãlãtorie din viaþa ei... ºi ocazia de a-ºi spune, în sfârºit, lucruri pe care nu ºi le-au spus niciodatã.

Regãsim în aceastã poveste atmosfera încãrcatã de romantism ºi fantastic din ªi dacã e adevãrat, romanul care l-a fãcut celebru pe Marc Levy.

„... un amestec de mãiestrie ºi suspans, ce te poartã cu precizie infailibilã într-o lume în care visele tale devin realitate." Le Parisien

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0761 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.