Tobie Lolness-Viata la inaltime

Tobie Lolness-Viata la inaltime
Preț: 38,38 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786067886207
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 368
Format: 20 x 13

DESCRIERE

Roman laureat cu premiul Grand Prix de L'Imaginaire

„Tobie ar fi vrut să se poată trezi, să iasă din coșmar, să dea fuga spre patul părinților lui și să plângă, să plângă... Lui Tobie i-ar fi plăcut să fie dus în pijamale într-o bucătărie luminată, să i se pregătească un sirop cald de miere, cu prăjiturele alături, și să i se spună: «Gata, Tobie, s-a terminat.»”

Printre crengi, epuizat, cu picioarele însângerate, Tobie fuge hăituit de ai săi... Este înalt doar de un milimetru și jumătate. Poporul lui locuiește pe marele stejar din negura vremurilor. Fiindcă tatăl său a refuzat să cedeze secretul unei invenții revoluționare, toată familia a fost exilată, apoi întemnițată. Numai Tobie a fost în stare să scape. Rămâne de aflat pentru cât timp.

„O poartă strălucită către literatura imaginarului.” - Le Monde

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0888 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.