Un catelus in furtuna

Un catelus in furtuna
Preț: 34,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786067961201
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 40

DESCRIERE

O poveste fără cuvinte, o provocare pentru imaginația cititorilor

Guojing, autoarea premiată de „New York Times” pentru volumul ei de debut, revine în atenția cititorilor de toate vârstele cu o nouă carte ilustrată, irezistibil de frumoasă.

O carte fără cuvinte. O succesiune de ilustrații captivante, nespus de expresive. O invitație pentru cei mici să descopere, în compania părinților sau a bunicilor, toate detaliile drăgălașe care compun universul magic creat de Guojing. „Un cățeluș în furtună” este povestea pe care fiecare cititor o poate construi pornind de la imaginile realizate de autoare. Iar la fiecare lectură se poate contura o nouă și încântătoare poveste. Mai mult decât atât, ilustrațiile înglobează miezul multor lecții prețioase despre prietenie, generozitate, iubire și speranță.

Cititorii vor experimenta ezitarea, apoi bucuria unei prime întâlniri emoționante între două suflete: un cățeluș abandonat și o fată singură, plină de blândețe. Cu pași timizi, cu multă răbdare și afecțiune, între ei se leagă o prietenie pe viață.

„Guojing creează o poveste de un suspans și o emoție deosebite, datorită talentului ei uluitor, aproape nemilos, cu o măiestrie demnă de Disney sau de Pixar.” – New York Times Book Review

„O carte plină de duioșie și de iubire, care va atinge o coardă sensibilă în fanii extraordinarelor ilustrații ale lui Guojing, în iubitorii frumosului, precum și în iubitorii de animale… de orice vârstă!” – Booklist

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0352 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.