UNDE ESTI?

UNDE ESTI?
Preț: 29,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc epuizat
Autor:
ISBN: 9789737070968
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 264
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

Doi adolescenþi îºi jurã dragoste veºnicã, dar destinul îi separã. Ea înfruntã violenþa unui uragan în America Centralã, în timp ce el îºi urmeazã cariera în Manhattan. El îi promite cã va fi alãturi de ea atunci când va fi chemat. Nu ºtia cã aceastã promisiune îi va bulversa viaþa…
«Unde eºti?, o spectaculoasã poveste de dragoste care se deruleazã între New York ºi Honduras… o citeºti pe nerãsuflate.»
ELLE

În anul 2000, Marc Levy îºi publica primul roman: ªi dacã e adevãrat… carte ce avea sã se vândã în peste 10 milioane de exemplare în întreaga lume ºi sã fie ecranizatã de compania de film a lui Steven Spielberg (2005), cu Reese Winterspoon ºi Mark Ruffalo în rolurile principale. Astfel, Marc Levy a devenit numãrul unu pe lista vânzãrilor de carte în Franþa, publicând apoi ºi romanele ªapte zile pentru o eternitate (2002), Mes amis, mes amours (2006).

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0916 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.