VRAJITORUL SI GLOBUL DE CRISTAL

VRAJITORUL SI GLOBUL DE CRISTAL
Preț: 87,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786065792005
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 768
Format: 16
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

 

Roland, ultimul pistolar, ºi ceata lui de prieteni au scãpat ca prin urechile acului dintr-o lume ºi au pãtruns în urmãtoarea. Odatã ajunºi acolo, Roland le spune o poveste din vechime, plinã de aventurã ºi iubire, în centrul cãreia se aflã o fatã neasemuit de frumoasã ºi de neînfricatã pe nume Susan Delgado. Astfel, vor fi cu toþii atraºi într-un strãvechi mister în care magia ºi pericolul se împletesc la tot pasul...

 

Plasat într-un decor de-o mãreþie legendarã, plin de rãsturnãri neaºteptate de situaþie, presãrat cu imagini rãpitoare ºi personaje memorabile, Vrãjitorul ºi globul de cristal atinge noi culmi ale rafinamentului povestirii care face din seria TURNUL ÎNTUNECAT o realizare de neegalat.

 

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1290 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.