Wolfgang Amadeus Mozart

Wolfgang Amadeus Mozart
Preț: 32,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 5948495004415
Anul publicării: 2020
Pagini: 48

DESCRIERE

Faceți cunoștință cu compozitorul Wolfgang Amadeus Mozart și aflați despre viața și muzica sa în această fascinantă biografie ilustrată.

Cartea Wolfgang Amadeus Mozart se adresează tuturor copiilor cu vârsta peste 6 ani.

Wolfgang Amadeus Mozart a devenit faimos ca „un geniu al copilului” care a scris prima sa piesă la vârsta de cinci ani. Și-a petrecut viața făcând muzică pentru arhiepiscopi și împărați și a creat nenumărate compoziții până la moartea sa prematură la doar 35 de ani.

Această biografie captivantă explorează cariera sa uimitoare, de când Mozart și-a început studiile muzicale sub tutela tatălui său, și perioada sa de compozitor de curte, muzician și concertist. Pe parcurs, aflăm despre călătoriile lui Mozart și despre marii compozitori pe care i-a întâlnit, dificultățile cu binefăcătorii săi bogați, luptele sale financiare, căsătoria, familia și boala sa.

Ilustrații atrăgătoare, informații despre progresele și succesele sale și un index al evenimentelor majore dezvăluie modul în care Mozart și-a lăsat amprenta asupra umanității. O cronologie și un test simplu la sfârșitul cărții îi ajută pe copii să își testeze înțelegerea și cunoștințele.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0888 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.