Livrare și plata

 

Curier rapid - coletul ajunge in 1-2 zile lucratoare
Preț: 20 ron
Gratuit peste: 250 ron

 

*Livrarea se face numai pe teritoriul Romaniei, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid.  Pentru livrarea in localitati indepartate de resedinta de judet se adauga  taxe suplimentare/ km exterior care vor fi anuntate de care agentul de vanzari in momentul in care va confirma telefonic livrarea comenzii.

 

Posta Romana - coletul va ajunge intre 3-5 zile lucratoare
Preț: 15 ron
Gratuit peste: 150 ron

 

Modalitățile de plată acceptate pe site-ul nostru sunt:

Ramburs (cash) la livrarea coletului

Contravaloarea produselor si a serviciilor comandate pot fi achitate curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificata de dumneavoastra.

Transfer bancar

Plata se poate face si prin virament bancar pe baza facturii proforme, livrarea produselor urmand a se face dupa intrarea sumei (contravaloarea totala a facturii) in contul nostru.

Datele necesare pentru efectuarea platii prin transfer bancar sunt:

  • SC Universalia SRL
  • CUI RO1885024
  • Nr. Reg.Com. j13/3497/1992
  • Sediul social: str. Mircea cel Batran nr. 188, Constanta, Romania
  • Banca ING Cont IBAN:RO61 INGB 0000 9999 0302 7377

 

POLITICA DE RETUR

 

Termenul de returnare al produselor achizitionate online este de 14 de zile de la receptionarea acestora de catre client, in baza O.G. 34 / 2014.

In cazul returnarii/inlocuirii produselor,costurile de transport pentru returnare/inlocuire sunt suportate de catre client.

Pentru a inregistra o cerere de retur va rugam sa faceti o solicitare scrisa pe e-mail librarie@euniversitaria.ro

 

Conditii de returnare a produselor

Produsele  trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise Clientului, fara defecte ,in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificat de garantie etc.).

In cazul in care o comanda la care s-a oferit produs/transport cadou este returnata integral, clientul este obligat sa returneze si produsul cadou in starea lui originala, nedeteriorata si nedesigilata.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Daca produsul este defect clientul poate solicita returnarea produsului/produselor. In acest caz, acestuia i se poate inlocui respectivul produs cu unul identic sau - daca acest lucru nu este posibil - poate primi inapoi suma platita pentru acel produs,cu conditia notificarii in scris in termen de 48 de ore de la primirea produsului

Pentru retururi integrale de comenzi, Clientul primeste banii aferenti produselor returnate in interval de 30 de zile lucratoare de la data la care produsul se intoarce in posesia Libraria Universitaria,din care se scade taxa inițială de expediere.