Unde primesc comanda si cat ma costa?

 
Coletul îl puteţi ridica de la Oficiul Postal arondat adresei pe care aţi furnizat-o în formularul de comandă sau la domiciliul/sediul clientului, prin firme de curierat (CARGUS, FAN CURIER).
Tariful de livrare este de 20.00 ron si este valabil pentru localitati aflate in zona de distributie din reteaua serviciului de curierat.Pentru localitati aflate in afara retelei de distributie, costul transportului se va calcula dupa algoritmul serviciului de curierat, direct de catre reprezentantul acestuia.
Tariful este de 15.00 ron prin reteaua oficiilor postale.
Atentie! Este posibil ca serviciile postale sa nu va anunte la timp despre sosirea coletului. In cazul in care timpul necesar sosirii coletului se prelungeste, va rugam sa va informati personal la oficiul postal arondat adresei Dvs.

Când primesc comanda?

 

Pentru titlurile aflate în stoc, termenul de livrare este de 3-7 zile de la efectuarea comenzii. Livrarea este condiţionată de stocul disponibil.

 

Cum plătesc?

 
Achitarea costului publicaţiilor se face în momentul în care ridicaţi coletul.
1977055_1479606622251660_4282103856245822900_n.jpg
 
S.C. Universalia S.R.L.
Cod Fiscal: 1885024
Nr. Reg. Com.: J13/3497/1992
Adresa: Str. MIRCEA CEL BATRAN 148, CONSTANTA


Telefoane comenzi:
Fix:     0241.664.405
Mobil: 0736.647.822

Pasul 1. Găsiţi cărţile care vă interesează

 
Nu uitati sa folositi casuta de cautare rapida, aflata în partea de sus a monitorului! Introduceti date despre cartea căutată: titlu, editura, autor.

Pasul 2. Adăugaţi cărţile alese în coşul de cumpărături

 
Pentru aceasta apăsaţi pe butonul adaugă în coş situat în dreptul cărţii respective.

Pasul 3. Vizualizaţi conţinutul coşului de cumpărături

 
Daţi clic asupra butonului vezi coşul aflat în partea dreapta-sus a ecranului. Dacă v-aţi răzgândit în privinţa vreunui titlu de carte, este suficient să-i bifaţti căsuţa poziţionată în coloana Elimină. Pentru modificarea cantităţilor, folosiţi-vă de butonul actualizează coşul.

Pasul 4. Creaţi-vă un cont

 
Completaţi toate câmpurile obligatorii. Altfel contul nu va fi creat.

Pasul 5. Confirmaţi comanda

 
Mergeţi "la casă" şi confirmaţi comanda. După aceasta tot ceea ce vă rămâne de făcut este să aşteptaţi livrarea comenzii.

ATENŢIE!!!

 
Va rugam ca la inregistrarea datelor pentru efectuarea unei comenzi sa verificati cu atentie corectitudinea adresei de mail utilizate si implicit adresa de livrare care trebuie sa corespunda cu cea din buletin pentru a putea ridica coletul de la oficiul postal.

 

 

www.librariauniversitaria.ro este un proiect al S.C. Universalia S.R.L., dupa 20 de ani de activitate in domeniu.


S.C. Universalia S.R.L.

Adresa: Str. Mircea cel Batrin, nr. 148, Constanta

Tel/Fax:  0241.664.405

Mobil: 0736647822

E-mail:universitaria@xnet.ro

Suntem inregistrati la Autoritatea Nationala de SUpraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal in registrul general cu numarul 0013152.

Created in 0.0673 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.