Ultimele zile in Berlin

Preț: 69,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786060883401
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 704
Format: 13x20
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

Când Iuri Santacruz asistă la numirea lui Adolf Hitler în funcția de cancelar, nu-și poate imagina cât de mult are să se schimbe viața lui în Berlin.

Cunoscuse orașul cu ani în urmă, pe când era doar un băiețandru, după ce fugise din Sankt Petersburg, împreună cu o parte din familia sa. Revoluția bolșevică le răpise totul. Iuri își pierduse mama și fratele mai mic, cărora autoritățile ruse nu le-au permis să părăsească țara.

Reîntors la Berlin ca diplomat la Ambasada Spaniei, Iuri îi ia apărarea unui tânăr comunist agresat în plină stradă de un grup din înfricoșătoarele Cămăși Brune. Și tot în ziua aceea o cunoaște pe Claudia, marea lui iubire. Viața lui ia o întorsătură neașteptată, iar ceea ce până atunci fusese prioritatea lui cea mai mare, căutarea mamei și a fratelui său, este înlocuită cu alta mai urgentă în acele vremuri de restriște: să rămână în viață.

Ultimele zile în Berlin este o ficțiune istorică emoționantă și intimă care amintește de opera literară clasică Doctor Jivago de Boris Pasternak.

„Sunt povești cotidiene dintr-o perioadă tulbure, devastatoare, dar fundamentală pentru istoria Europei din secolul trecut, cu un triunghi amoros, o prietenie clădită în condiții teribile, cu uneltiri și urmăriri, ce-l vor ține pe cititor captiv în acest roman.” Paloma Sánchez-Garnica

„O relatare istorică marcată de ascensiunea dictaturilor, în care iubirea și speranța sunt mai puternice decât ura și furia.” Ana Bellón

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0204 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.